2024 Yılı 1.Dönem Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
09 Ocak 2024

Palyatif bakım, hayatı boyunca ciddi hastalıklarla yaşamak durumunda olan bireylere hastalıklarıyla baş etmelerini kolaylaştırmak amacıyla sunulan tıbbi bakım türüdür. Palyatif bakımda amaç, bireyin hayatını tehdit eden hastalığın semptomlarını ve hastanın yaşadığı stresi azaltmaktır. Böylelikle hem hastanın hem de hasta yakınlarının yaşam kalitesi artabilir.

Hastanemizde 19.02.2024 - 08.03.2024 tarihleri arasında Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı yapılacaktır. Programa yönelik başvurular 08.01.2024 - 19.01.2024 tarihleri arasında kabul edilecektir.

Başvuru için gerekli evraklar;

• Söz konusu programa katılmak istediklerini belirten dilekçe
  • Sağlık Bakanlığından tescilli unvanı ile ilgili diploma fotokopisi (Aslı gibidir onaylı)
  • Hemşire yetki belgesi (ebeler için) (Aslı gibidir onaylı)
  • Kimlik Fotokopisi (ön ve arka yüzlü aslı gibidir onaylı)
  • Palyatif Bakım Biriminde çalıştığına yada çalıştırılması planlandığına dair üst yazı
  • Başvuru Formu;

https://ekip.saglik.gov.tr linkinden e-devlet üzerinden giriş yapılıp burada bulunan " MENÜ" kısmından Başvurular-Eğitim Başvurusu-Başvuru adımlarının takip edilerek ilgili başvuru formunun doldurulup çıktısının alınması sonrasında Hastane Başhekimi ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü’ ne imzalatılması gerekmektedir.

* Müracaatta bulunan personel, söz konusu Sertifikalı Eğitim Programına kabul edilmesi halinde başvuru evraklarının asıllarını programın başladığı ilk gün program sorumlusuna elden teslim edecektir.

Program Sorumlusu: Keziban ASLAN

Telefon Numarası: 0 236 653 10 65 / 5551